SERVICES

“Services” is de afdeling onderhoud van SPIE Belgium. Hieronder vallen alle onderhoudsactiviteiten, de exploitatie, de besturing of multitechnische dienstverlening in de infrastructuur-, de tertiaire, de transport-, de telecommunicatie- en de energiesector.

 

Wij bieden u een Smart Maintenance-oplossing waarbij toezicht gecombineerd wordt met preventief onderhoud, depannages, herstellingen, modernisering of totale garantieformules. Services is dé vertrouwenspartner die uw technische installaties opvolgt en beheert, wat tevens hun levensduur verlengt.

Wij staan sterk in HVAC, elektrische sterk- en zwakstroom, sanitair, brandveiligheid, de installatie, modernisering en het onderhoud van uw liften en, algemener, de uitwerking, studie en het onderhoud van uw openbare en private projecten.

Wij garanderen u dat wij uw interventieaanvragen 24/24, 7/7 behandelen. U kan onze beveiligde site bezoeken via een webportaal waarop u in real time het preventieve onderhoud en de herstellingen kunt volgen, die wij bij u uitvoeren.

Dankzij onze pluridisciplinaire teams, kan onze dienst “Hard Facility Management” zich ook over alle technische aspecten van een gebouw ontfermen. De voordelen: één contactpersoon, één verantwoordelijke, een team uit de buurt dankzij ons dichte netwerk en, natuurlijk, een resultaatsverbintenis.

Daarnaast kunnen wij u ook begeleiden op het vlak van energie: zoals de opmaak en de opvolging van EPC’s (energieprestatiecontracten) en de uitvoering van een audit om uw energieverbruik te optimaliseren. Om de financiering van uw verbeter- of vervangingsprojecten te vereenvoudigen, kunnen wij u ook derde-investeringen aanbieden.

Referenties & Nieuws