INFRASTRUCTUUR

DE AFDELING “INFRASTRUCTUUR” VAN SPIE BELGIUM HEEFT DE AMBITIE OM ER ZOVEEL MOGELIJK MENSEN OP VOORUIT TE LATEN GAAN DOOR HUN LEEFOMGEVING BETER TE MAKEN OP EEN MILIEUVRIENDELIJKE MANIER.

 

Om tegemoet te komen aan de verwachtingen van haar Belgische en Luxemburgse klanten, heeft SPIE Belgium een groot gamma aan innovatieve en duurzame technische oplossingen ontwikkeld in de infrastructuursector.

Openbaar vervoer, luchthavens, overheid en openbare diensten, beheer van het verkeer, enz. Om aan uw verwachtingen te voldoen en een toekomst te garanderen voor volgende generaties, moeten wij u natuurlijk begrijpen, maar ook de economische, maatschappelijke en klimaatuitdagingen van uw project. Ons doel? U een gepersonaliseerde oplossing aanbieden die zowel aan uw verwachtingen als aan de eisen van de bevolking voldoet.

Van raadgeving tot het projectbeheer, de automatisering, de productie en de montage... U kunt bij SPIE terecht voor elke aanvraag in verband met veiligheid, inrichting, infrastructuurbeheer en beheer van openbare diensten of zelfs de bescherming van het milieu. Onze medewerkers zijn gespecialiseerd in elektrotechniek, mechanica en automatisering. Dat grote aanbod van vaardigheden vindt u bij ons allemaal binnenshuis.

Volledige of gedeeltelijke, grootschalige of kleinere werken, multidisciplinaire of multitechnische aanpak, enz. Welk project van ruimtelijke ordening u ook opzet, de afdeling Infrastructuur van SPIE Belgium garandeert u een kwaliteitsvolle service die beantwoordt aan uw verwachtingen. Bent u op zoek naar een volledig ready-made oplossing voor uw project? SPIE past zich aan uw eisen aan en handelt als een echte probleemoplosser. Van de studie tot de uitwerking, onze teams van ingenieurs, installateurs en automatici bieden u een geïntegreerde totaalservice.

Referenties & Nieuws