Spie Belgium Division ICS

ICS

De afdeling ICS behelst de ICT-expertise van SPIE Belgium

 

Onze ambitie is om onze klanten te helpen bij hun digitalisering, een echte hoeksteen van hun groei. Onze algemene aanpak bestaat erin samen sterke en wendbare ICT-oplossingen te bedenken om de prestaties te verbeteren en het voor de gebruikers makkelijker te maken. Onze ICS-afdeling ontwerpt, integreert, implementeert en financiert volledige en moduleerbare ICT-oplossingen: van de gebruikersomgeving en de beveiliging van de klantgegevens tot het datacenter zelf. Daarnaast combineren wij onze technologische expertise met de multitechnische oplossingen en diensten van SPIE Belgium om onze klanten een totaaloplossing te bieden die volledig voldoet aan hun noden.

Wij kunnen bogen op meer dan 35 jaar ervaring op de Belgische markt. Zo zijn wij vertrouwd met de disruptieve laatste technologische ontwikkelingen en kunnen wij u begeleiden bij uw ICT-projecten via onze multibrand-aanpak.Rendez-vous sur notre microsite SPIE-ICS.be

Voor meer informatie, surf naar onze minisite SPIE-ICS.be.

 

Onze oplossingen:

Workspace

Een groot aanbod aan oplossingen en diensten op maat. Zo hebben de gebruikers makkelijk, op een flexibele, performante en veilige manier toegang tot hun gegevens en businesstoepassingen.

Print- en documentmanagement

Krik uw prestaties op door uw printomgeving en -gedrag te optimaliseren, net als het documentmanagement via workflows.

IP Connectivity

Wij helpen u om een netwerkomgeving op maat uit te denken, uit te rollen en aan te sturen zodat uw medewerkers op elk moment en in alle veiligheid toegang hebben tot hun toepassingen en uw IT-ressources.

Datacenter & Cloud

Dankzij een gepersonaliseerde mix van infrastructuur, on-site en privé en/of openbare Cloud-dienstverlening, zorgen wij ervoor dat uw IT beter aangepast is aan uw business-doelen.

IT -veiligheid

Alle oplossingen en diensten die we samen uitdenken, worden ontworpen in het licht van optimale veiligheid.

 

Onze diensten

Advies & engineering

Onze ingenieurs analyseren en voeren een audit uit van uw informatie- en communicatiesysteem. Zo willen zij, in alle onafhankelijkheid, uw middelen en kosten optimaliseren.

Project & integratie

Wij voeren projecten en de bijhorende prestaties uit zonder het organisatiekader en de techniciteit van het project uit het oog te verliezen. Natuurlijk respecteren we daarbij de deadlines, het budget en de kwaliteit.

Informatiebeheer & onderhoud

Onze teams sturen en leiden het beheer van specifieke delen van uw informatiesysteem op de site zelf, vanop afstand of vanuit onze aangepaste/shared infrastructuur. Het doel daarbij is altijd om een performante en excellente dienst te verlenen.

Managed Services

Wij beheren uw IT terwijl u zich concentreert op uw core business of op informaticaprojecten die een grotere meerwaarde bieden voor uw activiteiten.

Financiële oplossingen

Wij helpen u om 100 % (OPEX) van uw IT-investeringen uit te besteden aan de hand van aangepaste, flexibele en moduleerbare oplossingen.

Uitbesteding IT-talenten

Wij stellen u snel flexibele en specifieke IT-experten ter beschikking, op de site zelf, tijdelijk of voor lange termijn.

Referenties & Nieuws