Keer terug naar de lijst

Nieuws

SPIE verkozen tot Top Employer België 2013

Image: 
Short Descrption: 
SPIE Belgium werd gisteren voor de 6de maal verkozen tot Top Employer België. Deze titel bekroont het HR-beleid van het bedrijf. Volgens onafhankelijk onderzoek van het CRF Institute biedt SPIE Belgium zijn medewerkers uitstekende arbeidsvoorwaarden.

 

Het 'Top Employer België'-keurmerk wordt uitgereikt aan werkgevers die voldoen aan strenge selectiecriteria: salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden, opleiding en training, interne promotiekansen en cultuurmanagement. SPIE Belgium is een van de 54 bedrijven die dit jaar dit label mogen dragen. Dat mocht het bedrijf overigens ook al in 2006, 2007, 2008, 2011 en 2012.

Ruud van Es, Country Manager Benelux voor het CRF Institute: "De uitstekende arbeidsvoorwaarden die door de gecertificeerde Top Employers worden geboden aan personeel, tonen aan dat talentbeheer en leiderschapsontwikkeling net als vorig jaar voor hen topprioriteiten zijn. Ze bieden hun werknemers niet alleen de dingen waarin ze nu in geïnteresseerd zijn, maar ook zaken die hen voorbereiden op de volgende stap in hun loopbaan binnen de organisatie. De Top Employers laten duidelijk zien dat ze hun werknemers waarderen en koesteren."

CEO Johan Dekempe van SPIE Belgium is uitermate trots: "Dat wij het keurmerk Top Employer België al voor de 6de keer mogen dragen, is een echte pluim voor ons personeelsbeleid. SPIE Belgium hecht ontzettend veel belang aan de ontwikkeling van zijn werknemers. Binnen ons bedrijf kan iedereen zijn kwaliteiten optimaal laten renderen via allerlei opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden. En de hoge mate van autonomie, flexibiliteit en realistische maar duidelijke carrièreplannen bewijzen dat we met ons HR-management op een moderne manier met onze werknemers willen samenwerken. Bij SPIE Belgium kan en mag iedereen op een gezonde manier zijn of haar ambities nastreven."

Dit jaar wil SPIE Belgium 150 personen aanwerven, vooral mechanici, elektriciens, pijpfitters, lassers, Project Managers, Estimating Engineers, en technisch tekenaars. Momenteel werken ruim 1.200 mensen bij SPIE Belgium.

SPIE gaat een actieve aanwervingspolitiek voeren via jobbeurzen en initiatieven naar hogescholen, universiteiten en technische scholen.

Bovenaan pagina