Keer terug naar de lijst

Nieuws

SPIE Belgium voor de achtste keer verkozen tot 'Top Employer'

Image: 
Short Descrption: 
SPIE Belgium krijgt voor de achtste keer de titel 'Top Employer België'. Het is een mooie beloning voor het personeelsbeleid waarop de werknemers trots kunnen zijn.

De titel 'Top Employer België' wordt enkel toegekend aan de beste werkgevers van het land, die hun werknemers uitstekende omstandigheden bieden. De selectiecriteria zijn streng: om de prijs te krijgen wordt rekening gehouden met het salaris en het arbeidsklimaat, de kansen voor opleiding en carrière, evenals met de bedrijfscultuur.

Ook dit jaar heeft SPIE Belgium voor de achtste keer bewezen dat de onderneming over alle troeven beschikt om de titel 'Top Employer' in de wacht te slepen. De onafhankelijk Europees leider voor diensten op het gebied van energie en communicatie heeft een optimaal HR-beleid uitgestippeld, dat er elke dag opnieuw naar streeft om de arbeidsomstandigheden van de medewerkers te verbeteren door kansen te bieden voor hun ontplooiing en op alle organisatieniveaus talenten te ontwikkelen. Bovendien maakt SPIE Belgium er een erezaak van om onophoudelijk het systeem voor verlof, pensioen, werkregeling e.d. te verbeteren en programma's voor prestatiebeheer uit te werken.

De prijs benadrukt de ondernemingsfilosofie 'So'SPIE', synoniem voor een welwillend oor en wederzijdse hulp binnen alle teams, wat bijdraagt tot een gezonde en constructieve sfeer op de werkvloer. Die instelling bevordert tevens initiatieven en autonomie, waakt over het welzijn van elke medewerker, over zijn loopbaan en zijn ontwikkeling en garandeert optimale en veilige arbeidsomstandigheden dankzij een vrijwillig beleid op het gebied van risicopreventie. De mentaliteit 'So'SPIE' is volledig gebaseerd op diversiteit en onthult nieuwe competenties, die rijkdom, performance en innovatie in het vooruitzicht stellen. SPIE Belgium bevordert die diversiteit door te streven naar een betere verhouding mannen-vrouwen, betere arbeidsomstandigheden voor werknemers met een handicap, een harmonieuze verdeling van generaties en pluraliteit op het vlak van afkomst.

Johan Dekempe, CEO van SPIE Belgium: "Wij zijn enorm trots op deze erkenning. Enerzijds is het een beloning voor de talloze inspanningen van onze HR-afdeling, anderzijds staat die voor al onze werknemers synoniem voor fierheid en vertrouwen. Onze werknemers zijn niet alleen dankbaar voor het arbeidsklimaat dat SPIE Belgium hen biedt, maar stellen het ook enorm op prijs om te werken voor een werkgever die als voorbeeld geldt. Deze erkenning komt dan ook ten goede aan alle betrokkenen: aan de huidige (en toekomstige) medewerkers en aan de onderneming."

Bovenaan pagina