Keer terug naar de lijst

Nieuws

SPIE Belgium verhuist

Image: 
Short Descrption: 
De hoofdzetel van SPIE Belgium verhuist. Op maandag 1 juli ontdekken de 200 personeelsleden die vandaag nog verspreid zitten over de sites in Anderlecht en Zaventem, hun nieuwe, moderne werkplek.

 

Twee jaar geleden startte het verhuisproject: er werd beslist een modern gebouw te huren dat aan alle hedendaagse behoeften en normen voldoet en waar alle moderne technologie voorhanden is. Maar bovenal moest het een functioneel concept worden.

Een van de eerste doelstellingen was het beperken van de ruimte door te werken met nieuwe werkmethodes als de flex-desk, de voice-over IP of gemeenschappelijke ruimtes.
Een andere belangrijke uitdaging was de interactie tussen verschillende teams, zo komen onder meer verschillende business units op dezelfde verdieping.
Ook ging veel aandacht naar licht en akoestiek: 90% van alle werknemers zal genieten van directe lichtinval.

Doorheen het hele gebouw worden foto?s en ander materiaal tentoongesteld die de professionaliteit en technische knowhow van SPIE Belgium illustreren, wat de motivatie en onderlinge appreciatie van het personeel nog moet verhogen.

Op maandag 1 juli start voor 200 personeelsleden bij SPIE Belgium een nieuw hoofdstuk in hun carrière bij het bedrijf, in de nieuwe hoofdzetel in Anderlecht.

youtu.be/f04ztVW97wM

Bovenaan pagina