Keer terug naar de lijst

Nieuws

SPIE Belgium al voor de zevende keer Top Employer

Image: 
Short Descrption: 
SPIE Belgium is voor de 7de maal verkozen tot Top Employer België. Hiermee wordt de actieve personeelspolitiek van de onderneming opnieuw beloond met een belangrijk kwaliteitslabel. Volgens onafhankelijk onderzoek van het Top Employers Institute biedt SPIE Belgium zijn ruim 1500 medewerkers uitmuntende arbeidsvoorwaarden.

Het 'Top Employer'-certificaat wordt sinds 1991 door het Top Employer Institute (voorheen het CRF Institute) wereldwijd toegekend aan toonaangevende werkgevers op vlak van arbeidsvoorwaarden, de mogelijkheden tot ontwikkeling van talent en de arbeidsomstandigheden.

Het Top Employers Institute beoordeelde wat SPIE Belgium zijn werknemers aanbiedt aan de hand van de primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden (zoals salaris, verlof, pensioen, werkregelingen), training & ontwikkeling, carrièremogelijkheden en cultuurmanagement.

SPIE Belgium is een van de 53 bedrijven die dit jaar dit label mogen dragen. Dat mocht het bedrijf overigens ook al in 2006, 2007, 2008, 2011, 2012 en 2013.

Samantha Crous, Regional Director South Africa and Benelux bij het Top Employers Institute: "Optimale werkomstandigheden zorgen ervoor dat werknemers zich op zowel persoonlijk als professioneel vlak kunnen ontwikkelen. Ons grondig onderzoek heeft aangetoond dat SPIE Belgium een uitstekende werkomgeving biedt en een brede waaier aan creatieve initiatieven voorstelt, van secundaire arbeidsvoorwaarden en arbeidsomstandigheden tot goed doordachte performancemanagementprogramma?s die uitstekend aansluiten op de bedrijfscultuur."

CEO Johan Dekempe van SPIE Belgium is fier op deze erkenning: "Opnieuw verkozen worden als Top Employer België, en dat al voor de 7de keer, is een duidelijke erkenning van de hoge kwaliteit van ons personeelsbeleid. Wij hechten veel belang aan de ontwikkeling van onze werknemers: iedereen kan hier zijn kwaliteiten optimaal laten renderen via allerlei opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden. Ook voor de arbeidsvoorwaarden en -omstandigheden die SPIE Belgium aanbiedt, halen we een topscore. En de hoge mate van autonomie, flexibiliteit en realistische maar duidelijke carrièreplannen bewijzen dat we met ons HR-management op een moderne manier met onze werknemers willen samenwerken. "

 

 

Bovenaan pagina