Keer terug naar de lijst

Nieuws

Sandra Gottcheiner aangesteld als directrice Building Systems bij SPIE Belgium

Image: 
Short Descrption: 
Brussel, 30 juli 2018 – SPIE Belgium, dochteronderneming van SPIE, onafhankelijk Europese marktleider in multitechnische diensten op het vlak van energie en communicatie, kondigt de aanstelling van Sandra Gottcheiner aan als directrice Building Systems. Deze benoeming is effectief op 1 augustus 2018.

Sandra Gottcheiner, geboren in 1979, behaalde een diploma van Burgerlijk Ingenieur aan de Université Libre de Bruxelles, en een MBA aan de Solvay Brussels School of Economics and Management. Ze startte haar loopbaan in 2003 bij Bouygues Construction in Rijsel (Frankrijk), waarna ze de groep Procter & Gamble vervoegde in 2005. In 2007 versterkt ze het team van CRBE (bedrijfsvastgoed) in Brussel om er zich vanaf januari 2010 te ontfermen over de directie van de afdeling Development. Vervolgens was Sandra Gottcheiner gedurende vijftien maanden directrice bij het vastgoedbedrijf  Kairos (Groep BAM) in Antwerpen, en vervolgens - van september 2014 tot vandaag - bij de vastgoedpromotor Immobel in Brussel.

Sandra Gottcheiner beschikt over een ruime ervaring in het beheren van grote operationele projecten, in overnames en in het afsluiten van samenwerkingsovereenkomsten. Met haar globale en grondige kennis van de vastgoedsector, zal ze SPIE Belgium zeker kunnen helpen in het anticiperen van klantenbehoeften en het aanreiken van de juiste, vernieuwende oplossingen.    

 

Bovenaan pagina