Over SPIE

Wie zijn wij?

SPIE is gespecialiseerd in elektrotechniek,mechanica, klimaatbeheersing, energie,communicatienetwerken en infrastructuren.
We koppelen knowhow aan scherpe prestaties om u een optimaal resultaat te bieden in het volledige gamma technische diensten.

 

Markten

SPIE Belgium biedt haar klanten, voor al haar marktsectoren, een globaal aanbod van multitechnische diensten aan, steunend op het geheel van haar deskundigheid en vakbekwaamheid.
De voornaamste markten waarin SPIE werkt zijn: 
Building Systems
Industrie
Infrastructuur
Services

Een algemeen aanbod van multitechnische diensten

Energie, elektriciteit, instrumentatie,mechanica, industriële leidingen,
automatisering, verkeersbegeleiding of klimaatbeheersing? SPIE Belgium ondersteunt u tijdens de volledige levenscyclus van uw installaties. We bieden u een service op maat, van ontwerp tot onderhoud. Onze missie? Zorgen dat u uw activa kunt valoriseren, uw kosten beter kunt beheren en u zich kunt toeleggen op uw core business.

Geavanceerde vaardigheden

Bij SPIE zijn we dag in dag uit bezig met innovatie en efficiëntie. Het is in deze geest dat onze teams zich iedere dag opnieuw inzetten om u het beste te bieden op het vlak van technologie. U kunt er dus op rekenen dat onze oplossing perfect tegemoetkomt aan uw eisen op het vlak van competitiviteit en veiligheid. Ongeacht uw sector

Een dienst in uw buurt

SPIE beschikt maar liefst over 13 vestigingen in België en Luxemburg.
Onze 1500 medewerkers staan klaar om hun schouders onder de projecten te zetten die u hen toevertrouwt. Onze sleutelwoorden: nabijheid, proactiviteit, flexibiliteit. Daar gaan we voor. We zijn zo gedreven omdat we uw ambitie delen: op een duurzame manier uw toekomst verzekeren.

Bovenaan pagina