SPIE Belgium benoemt Frederik Dewulf tot directeur van de divisie ICS

Anderlecht, 14.09.2023 - SPIE Belgium, dochteronderneming van de SPIE-groep en onafhankelijk Europees marktleider in multitechnische dienstverlening op het gebied van energie en communicatie, kondigt de benoeming aan van Frederik Dewulf als hoofd van de divisie ICS (Information and Communication Services), die gespecialiseerd is in digitale diensten voor bedrijven en lokale overheden.

Frederik Dewulf is een doorgewinterde professional die ruim 25 jaar ervaring meebrengt naar zijn nieuwe functie. Hij behaalde een diploma elektromechanica aan de Universiteit Gent, waar hij een stevige technische basis verwierf, en een diploma bedrijfsbeheer aan de KU Leuven, waardoor hij een strategische visie op het bedrijfsleven kreeg.

HIj startte zijn carrière in 1995 bij France Telecom als International Sales Manager, waar hij al snel zijn potentieel bewees. Daarna bekleedde hij managementfuncties bij Verizon, ACN, Interxion en recentelijk als General Manager Europe bij Glide Group. In elk van deze functies speelde hij een sleutelrol in het beheer en de ontwikkeling van commerciële strategieën (nationaal en Europees) en onderscheidde hij zich door zijn resoluut innovatieve aanpak.

De aanstelling van Frederik Dewulf als directeur van de divisie ICS bij SPIE Belgium getuigt van zijn bewezen competentie, uitgebreide ervaring en vermogen om te innoveren in een sector die voortdurend evolueert. Zijn visionair leiderschap en strategische vaardigheden zullen de divisie ICS in staat stellen om nieuwe successen te boeken en de positie van SPIE Belgium als sleutelspeler in multitechnische dienstverlening te versterken.

Hein Dirix, Managing Director van SPIE Belgium: "Met enthousiasme verwelkomen we Frederik Dewulf als hoofd van onze divisie ICS en lid van ons Directiecomité. Zijn uitgebreide ervaring in de telecommunicatiesector, gecombineerd met zijn gezonde strategische visie, belooft ons directiecomité te versterken en de positie van SPIE Belgium als sleutelspeler in de sector te verstevigen."

Geassocieerde afdeling