Nieuwslijst

14-12-2016 -
Op 8 december jl. ging SPIE Belgium over tot het uitreiken van de prijzen aan de winnaars van de ‘Challenge Innovation Leveranciers’ in Brussel. Tien leveranciers werden bekroond voor hun innovaties op product-, service- en organisatieniveau.
13-12-2016 -
Sinds het einde van 2015 stond SPIE Belgium in voor de netaansluiting en de volledige bekabeling van vier nieuwe windmolenparken. Met deze realisaties positioneert het Belgische filiaal van de groep SPIE, Europees onafhankelijk marktleider in multitechnische dienstverlening, zich als een volwaardige speler in de sector van de hernieuwbare energie. Deze positionering kadert perfect in de ecologisch verantwoorde strategie van het Belgische filiaal.
08-12-2016 -
SPIE Belgium, filiaal van de groep SPIE, Europees onafhankelijk marktleider in multitechnische dienstverlening op het gebied van energie en communicatie, maakt de overname van het bedrijf Tevean in België bekend. SPIE Belgium versterkt hiermee zijn capaciteiten op het vlak van bouwtechnologieën.
02-12-2016 -
Op 10 december as., van 14u tot 17u30, organiseert SPIE Belgium voor zijn medewerkers een zeer bijzondere Kerstmarkt in Anderlecht.
Bovenaan pagina