Nieuwslijst

30-11-2015 -
Deze ochtend heeft Chris Van Paemelen, Business Unit Manager Vano, de eerstesteenlegging bijgewoond van de werken voor de nieuwe gebouwen van SPIE Belgium in Moeskroen.
23-11-2015 -
Brussel, 23 november 2015 – SPIE Belgium superviseerde en droeg bij tot het ontwerp en de installatie van de elektromechanische onderdelen van de vierde sluis van Ternaaien. Deze werd op 13 november jl. officieel ingehuldigd door Koning Filip.
26-10-2015 -
In de loop van de maand november zullen de medewerkers van Kärcher Belux hun intrek nemen in hun nieuwe kantoren langs de A12 in Wilrijk, vlakbij Antwerpen. De wereldwijd leider inzake efficiënte reinigingsapparatuur en –producten startte eind december 2014 met de bouwwerken van een nagelnieuw complex bestaande uit twee gebouwen. Kärcher koos voor SPIE voor het ontwerp en de inwerkingstelling van verwarmings- en koelingsinstallaties met hoge energieprestatie.
18-06-2015 -
Op dinsdag 16 juni organiseert Groep SPIE in al z’n entiteiten talloze activiteiten rond het thema veiligheid. Dit jaar focust Groep SPIE op de risico’s verbonden aan elektriciteit en draagt het zo bij tot het voorkomen van deze risico’s op de werkvloer.
Bovenaan pagina