Nieuwslijst

07-11-2012 -
SPIE Belgium tekende zopas een partnership voor minstens 4 jaar met Greenbridge, het West-Vlaams wetenschapspark van de Universiteit Gent gelegen in de Oostendse achterhaven. Het is een broedplaats voor innovatie waar hoogtechnologische ondernemingen werken rond (ver)nieuwe(nde) energietechnologieën. Voor beide partijen is de meerwaarde van dit partnerschap voor de hand liggend: SPIE Belgium profiteert als integratiebedrijf van de kennis van Greenbridge dat op zijn beurt meerwaarde haalt uit het profiel van SPIE als integrator.
29-10-2012 -
Door werknemers aan te moedigen om gevaarlijke situaties zo snel mogelijk te melden, wil SPIE in de toekomst het aantal arbeidsongevallen verder doen dalen en nog betere statistieken voorleggen. Om de motivatie nog groter te maken, zal SPIE een bijdrage leveren aan de stichting 'To Walk Again', die mensen met een fysieke handicap professioneel begeleidt.
08-10-2012 -
SPIE Belgium neemt 3 bedrijven uit de regio Moeskroen - Doornik - Kortrijk over. Het gaat om de firma's G. Van Overschelde, Vano Electro en Vanogroep die actief zijn in de sector van industriële elektriciteitswerken en zonnepanelen. Op die manier versterkt SPIE Belgium in deze sector en in deze regio zijn positie. Voor de 68 werknemers van de 3 overgenomen bedrijven verandert er niets, er verdwijnen geen jobs.
17-07-2012 -
De mobiliteit van morgen zal anders georganiseerd zijn. Dankzij de combinatie van privévervoer, openbaar vervoer en gedeelde voertuigen kan iedereen de eigen verplaatsingen optimaal en efficiënt plannen. De Belgische tak van de internationale multitechnische SPIE-groep ontwikkelde nu een model gebruiksvriendelijke laadpalen en bijhorende elektrische fietsen dat een essentiële schakel wordt in het toekomstige mobiliteitspatroon.
Bovenaan pagina