Nieuwslijst

2018

12-09-2018 -
Nieuwe sensoren maken het gemakkelijk om in Luik te parkeren
03-09-2018 -
Brussel 3 september 2018 – In de herfst starten de werkzaamheden voor het nieuwe gebouw van SPIE in Aalter. Vandaag wordt een officieel moment rond de eerste spadesteek voor het nieuwe gebouw georganiseerd. Industry Aalter, vestiging van SPIE Belgium, dochteronderneming van SPIE, de onafhankelijke Europese marktleider in multitechnische diensten op het vlak van energie en communicatie, wil met het nieuwe gebouw niet alleen moderniseren en uitbreiden, maar ook een werkplek creëren die een weerspiegeling is van de efficiënte en verantwoordelijke manier waarop ze werkt voor haar klanten.
30-07-2018 -
Brussel, 30 juli 2018 – SPIE Belgium, dochteronderneming van SPIE, onafhankelijk Europese marktleider in multitechnische diensten op het vlak van energie en communicatie, kondigt de aanstelling van Sandra Gottcheiner aan als directrice Building Systems. Deze benoeming is effectief op 1 augustus 2018.
11-07-2018 -
Brussel, 11 juli 2018 – SPIE, onafhankelijke Europese marktleider in multitechnische diensten op het vlak van energie en communicatie, heeft meegewerkt aan de realisatie van de eerste diepegeothermiecentrale van de Vlaamse Instelling voor Technologisch Onderzoek (VITO), die is gespecialiseerd in cleantech en duurzame ontwikkeling. De afdeling “Services Geel Building” van SPIE Belgium heeft zodoende 9 adiabatische drycoolers* in de geothermiecentrale van Mol (provincie Antwerpen) geïnstalleerd.
Bovenaan pagina