Nieuwslijst

2018

16-04-2018 -
Brussel, 16 april 2018 – In 2016 nodigde SPIE Belgium, dochteronderneming van de groep SPIE, onafhankelijk Europees leider in technische diensten op het vlak van energie en communicatie, haar leveranciers uit om deel te nemen aan de eerste editie van haar Challenge Innovation. Tien leveranciers werden toen bekroond omdat ze van innovatie op product-, service- en organisatieniveau een echte prioriteit hadden gemaakt. SPIE Belgium wil dat initiatief in 2018 opnieuw organiseren en zet tegelijkertijd haar vruchtbare samenwerking met de bekroonde leveranciers verder.
12-04-2018 -
Brussel, 12 april 2018 – SPIE Belgium, dochteronderneming van de groep SPIE, de onafhankelijke Europese marktleider in multitechnische dienstverlening, is al jarenlang actief in de ziekenhuissector. Onlangs nog bracht de onderneming dankzij haar expertise verschillende projecten met specifieke uitdagingen tot een goed einde. We zoomen in op drie referenties van SPIE Belgium in de medische sector: het CHU Ambroise Paré in Bergen, het AZ Delta in Roeselare en het UZ Leuven in Leuven.
20-02-2018 -
100 gratis werkdagen ten voordele van projecten van algemeen belang
02-02-2018 -
Brussel, 2 februari 2018 – SPIE, onafhankelijk Europese marktleider in multitechnische diensten op het vlak van energie en communicatie, heeft een akkoord ondertekend om de groep Systemat over te nemen in België. Dankzij deze acquisitie kan SPIE zich profileren als provider van diensten in de informatie- en communicatietechnologie (ICT) in België. SPIE vervolledigt met deze overname de al brede waaier van diensten die ze in België aanbiedt.
Bovenaan pagina