Bericht van de CEO

SPIE Belgium is dé referentie wat betreft innoverende installaties en technische diensten voor industrie, infrastructuur en gebouwen.

Binnen ons netwerk van verscheidene vestigingen werken wij als integrator van oplossingen en multitechnische diensten in de wereld van energie, elektriciteit, instrumentatie, mechanica, industriële leidingen, automatisering, verkeersgeleiding en aircotechniek. Dankzij onze lokale aanwezigheid kunnen wij u op maat gemaakte oplossingen aanbieden en u begeleiden ten einde de uitdagingen van de toekomst aan te gaan.

Wij nemen onze opdracht ter harte zodat u over de beste technologie kunt beschikken om uw projecten te verwezenlijken. Als bedrijf met topvakmanschap streven wij ernaar de meest geavanceerde technologieën te kennen om te beantwoorden aan de noden van de meest performante sectoren. Wij staan ook klaar om oplossingen te ontwikkelen en te leveren voor de nieuwe energieproblemen en om het gebruik van de energiebronnen te optimaliseren. Met voortdurende aandacht voor de marktevolutie bedenken wij de beste oplossingen voor het beheersen van de CO2 emissies en het beperken van de afvalberg.

Het spreekt vanzelf dat dit alles gepaard gaat met een permanente zorg voor veiligheid, een item dat voor ons absolute prioriteit krijgt.

Sterke waarden, een duidelijke strategie, een organisatie met een menselijk gelaat, een accuraat beheer: deze principes zijn vandaag de steunpilaren van onze ontwikkeling. Allemaal elementen die aantonen dat SPIE Belgium een gezond en performant bedrijf is dat berust op een stevige basis om te voldoen aan uw verwachtingen en u bij te staan ten einde uw objectieven waar te maken.

Johan Dekempe
Gedelegeerd bestuurder
SPIE Belgium

Bovenaan pagina