Services

Services

Zoekt u een betrouwbare partner voor de opvolging en het algemeen beheer van uw technische installaties? SPIE biedt u een service die is aangepast aan de eisen van de markt, en dit 24u/24 en 7d/7 : van de besturing tot de eenvoudige controle over bewaking, preventief onderhoud, ontstoringen, herstellingen, modernisering of formules met totale garantie. HVAC, elektriciteit, sanitair, beveiligingssystemen, brandbeveiliging, liften, infrastructuur en netmanagement maken deel uit van ons competentiepakket. Met de waaier van voorgestelde diensten kan u ons al uw technische installaties in alle rust toevertrouwen.

Een service op maat

SPIE biedt u een service die is aangepast aan de eisen van de markt: van de besturing tot de eenvoudige controle van uw technische installaties over bewaking, preventief onderhoud, ontstoringen, herstellingen, modernisering of formules met totale garantie. HVAC, elektriciteit, sanitair, beveiligingssystemen en brandbeveiliging maken deel uit van ons competentiepakket. We bieden ook oplossingen voor de realisatie, de modernisering en het onderhoud van uw liften. Bovendien neemt onze afdeling Infrastructuur de realisatie, de studie en het onderhoud van openbare en privéprojecten voor haar rekening. Onze afdeling Services Net Management staat dan weer tot uw beschikking om uw teams te versterken op het vlak van energie metering.

Onze troeven

Creatieve oplossingen

In welke sector u ook actief bent - infrastructuur, tertiair, transport, telecommunicatie of energie - we gaan samen met u op zoek naar de beste oplossing om uw kosten te verlagen en uw installaties optimaal te laten functioneren.

U kan 24 uur op 24 bij ons terecht

We garanderen u een tussenkomst op uw interventievragen, 24 uur op 24, 7 dagen op 7. Dankzij onze module 'Computer Aided Maintenance Management (CAMM)' en de toegang tot een beveiligde website kan u de preventieve en correctieve onderhoudsactiviteiten, die we op uw installaties uitvoeren, in reële tijd volgen.

U kan op ons rekenen

Door de kwaliteit en de continuïteit van onze diensten te verzekeren, garanderen we onze eigen toekomst. Om die reden gaan we bij SPIE tot het uiterste om onze beloften waar te maken. Het is onze prioriteit om kwalitatief hoogstaand, verzorgd en effi ciënt werk te leveren.

Een service van "Facilities Management"

Wilt u het volledige technische onderhoud van uw gebouw uitbesteden? Dan stellen wij u onze multidisciplinaire teams en onze dienst "Facilities Management" ter beschikking. Uw voordeel? Een unieke gesprekspartner die u gegarandeerde resultaten verzekert.

U gaat efficiënt om met uw energie

Met SPIE beschikt u over een brede waaier competenties om uw energieverbruik te beheren. Onze diensten beschikken bovendien over de meest geavanceerde tools op het vlak van energiebeheer. Onze rol? De impact op het milieu van uw uitrusting verminderen en uw verbruikskosten optimaliseren.

Wat we voor u doen... van A tot Z

  • Mutlitechnisch onderhoud
  • Onderhoud van automatiseringssystemen voor de wegeninfrastructuur
  • Installatie, modernisering en onderhoud van liften
  • Elektriciteits-, water- en glastellers
  • Regulatie, telebewaking en -beheer
  • Beheer en optimalisatie van energie
  • CAMM (Computer Aided Maintenance Management
  • Communciatienetwerken
  • IT
Bovenaan pagina