Keer terug naar de lijst

Nieuws

2018 : Een stap verder in het Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Image: 
Short Descrption: 
***

Dicht bij onze medewerkers, klanten en partners zijn, onze verantwoordelijkheid opnemen en correcte prestaties neerzetten: dat is ons DNA.

SPIE Belgium investeert dagelijks in geavanceerde technologieën, digitalisering, marktevoluties, innovaties en duurzame oplossingen  om een betrokken acteur te zijn in haar marktsegmenten. Maar dat niet alleen ! SPIE Belgium blijft ook de mens  centraal plaatsen met een strikte veiligheidspolitiek op haar werven, een geëngageerd Human Resources beleid en nieuwe acties met betrekking tot Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen.

Vandaar dat SPIE Belgium in 2018 een verbintenis aangaat met Actiris om de diversiteit binnen de onderneming te versterken en ook met Time 4 Society om, voor het derde jaar op rij, werktijd aan te bieden aan sociale en milieuvriendelijke projecten.

Al deze initiatieven kunnen  niet  gerealiseerd worden zonder de mobilisatie van onze medewerkers en zonder uw vertrouwen.  Daarom wensen wij u te bedanken voor uw loyaliteit.

Ons volledig engageren in al wat we ondernemen , tegelijkertijd de verantwoordelijkheden opnemen die inherent zijn aan onze positie op de markt en onze rol in de samenleving van morgen verzekeren, dat is ons engagement voor het nieuwe jaar.

Wij wensen u en uw familie een prettig  Kerstfeest en een geweldig 2018.

Prettige feesten & beste wensen

Bovenaan pagina