SPIE, Industriële elektriciteit

Bent u als gemeenschap, instelling of bedrijf op zoek naar een energie-efficiënt ontwerp van uw apparatuur, zoekt u naar hulp bij de bouw, werking, beheer of onderhoud van uw technische installaties, industriële leidingen, groene energie en automatisatie? SPIE Belgium beschikt over 14 locaties in België en Luxemburg en biedt graag zijn expertise en multitechnische diensten aan u aan.

 
JOBAANBIEDINGEN

Technische installaties

Voor al uw projecten in de industriële sector is SPIE Belgium een betrouwbare partner. Wij hebben al vele jaren gespecialiseerde ervaring in de industrie en zorgen voor alles: ontwerp, engineering, assemblage, testen, beheer, onderhoud en automatisering van industriële systemen: elektriciteit, mechanica, instrumentatie, industriële leidingen, hoogspanningscabine, etc.

SPIE Belgium is gespecialiseerd op het gebied van machinebouw, HVAC en elektrotechniek, energie, communicatienetwerken en infrastructuren. Onze ingenieurs en technici combineren knowhow en energie-efficiëntie om u een optimaal resultaat te bieden bij alle technische services, ongeacht de grootte. SPIE ondersteunt u tijdens de volledige levenscyclus van uw installaties.

 

Groene energie

Bij SPIE zijn we dag in dag uit bezig met technologische innovatie. We delen uw ambitie: op een duurzame manier uw toekomst verzekeren en er voor zorgen dat u uw kosten beter kunt beheersen. Daarom richten wij ons, ook voor industriële elektriciteit, steeds meer op hernieuwbare energie, zoals zonnepanelen, energierecuperatie en alternatieve energiesystemen, waaronder biobrandstoffen en warmtekrachtkoppeling.

Onze afdeling Infrastructuur is verantwoordelijk voor het onderzoeken, bestuderen en ontwerpen van uw openbare en particuliere projecten.

Mechanisch onderhoud

SPIE zorgt onder andere voor verkeersbegeleiding, maar ook voor sanitaire installaties, elektriciteit of HVAC, ventilatie- en klimaatbeheersing, verlichtingsinstallaties, toegangsbeveiliging, verwarmings- en branddetectiesystemen, inbraakbeveiliging, koelcentrales, liften, etc. voor allerlei soorten gebouwen. Onze deskundige ingenieurs zijn belast met het adviseren, uitvoeren en volledig beheren van uw project en wij bieden wereldwijde oplossingen voor de tertiaire sector. De technische installaties worden na ingebruikstelling, afhankelijk van uw behoeften, getest en onderhouden. U kunt er dus op rekenen dat onze oplossing voor mechanisch onderhoud perfect tegemoetkomt aan uw eisen betreffende werkzaamheid, efficiëntie en veiligheid.

 

SPIE Jobs

Ben je als elektricien, mecanicien, pijpfitter, monteur, lasser, mechanisch, klimatologisch of elektrotechnisch ingenieur op zoek naar een nieuwe spannende uitdaging? Werk je graag in een groot bedrijf, maar in kleine teams met een informele, doch resultaatgerichte sfeer? Wil je dat er naar je geluisterd wordt en wil je je ideeën delen en realiseren? Heb je de ambitie om verdere opleidingen te volgen, of om naar het buitenland te gaan om daar je vak uit te oefenen?

Aarzel niet om contact met ons op te nemen, technische en ingenieur jobs zijn bij SPIE Belgium vaak beschikbaar!